timebankindy.org
Min konto
Sale
Wumart overkommelig NunuNu tipi, grå - stor TIPI-BIG-GREY

Wumart overkommelig NunuNu tipi, grå - stor TIPI-BIG-GREY

Produktkode: TIPI-BIG-GREY
Tilgængelighed: På lager
DKK171,20 DKK132,42
Antal: + -

Super lækker tipi fra NunuNu der vil skabe glæde hos de små der elsker hygge og hulestemning. Tipien er fremstillet i fyrretræ og øko-Tex certificeret bomuld, og har teltdug i flot grå farve. Der medfølger isolerende bund i samme farve som tipien, der gør det ekstra behageligt at sidde og hygge i tipien.

Den store model er perfekt til når flere børn leger sammen, og kan styles med alverdens udstyr, alt efter om det skal passe til piger eller drenge, eller matche eksisterende farver på børneværelset. Tipien har som noget særligt et lille vindue med rullegardin, der kan rulles op og ned samt en lomme indvendig til bøger og legetøj. Er nem at samle, og træstængerne holdes på plads af en fin håndlavet snor, som har en dekorativ pompom for enden. Er nem at pakke sammen og fylder absolut minimum når det ikke anvendes. 

Denne charmerende tipi fra NunuNu er håndsyet i Polen af øko-Tex tekstiler. Måler L: 110 x B: 110 x H: 170 cm. Leveres usamlet. Anbefales fra 3 år. Tåler kun let pletvis rengøring med en fugtig klud.

Vedr. samlevejledning - se foto.

  


Wumart overkommelig NunuNu tipi, grå - stor TIPI-BIG-GREY