timebankindy.org
Min konto
Sale
Moderat Mine første år, Special Edition - dreng 21380

Moderat Mine første år, Special Edition - dreng 21380

Produktkode: 21380
Tilgængelighed: På lager
DKK174,38 DKK126,98
Antal: + -

"Mine første år - Minder og Gemmer - Special Edition" er en særudgave af Specialdays eksisterende babybog og udgivet i anledningen af Specialdays 10 år jubilæum. Bogen har eksklusive gulddetaljer og er i et smukt layout med søde små illustrationer.

Mine første år, Special Edition er en unik scrapbog fra Specialday, til de særlige øjeblikke fra babys første tid, som man skal huske at skrive ned, inden tiden flyver væk med dem. Hvordan føles det, når I første gang ser det lille hjerte slå? Når boblerne i maven bliver til små, blide spark, og når tiden er gået og terminen er nået? Hvad er barnets første ord, navnet på yndlings bamsen og titlen på den bog, I elsker at læse sammen? 

Bogen er fuld af relevante spørgsmål om alt fra graviditeten, babys første tid, personlighed, traditioner i familien m.m. og giver mulighed for at notere alle tankerne om den altoverskyggende kærlighed, der vokser i takt med barnet. I udfyldt stand bliver "Mine første år - Minder og Gemmer" en mindeværdig skattekiste af ord og billeder, der vil blive værdsæt mange år frem. Indeholder 180 sider. 

En oplagt gaveidé til graviditet, nybagte forældre eller dåb. Fås i udgave til både piger eller drenge.


Moderat Mine første år, Special Edition - dreng 21380