timebankindy.org
Min konto
Sale
Moderat Lässig pusletaske, Green Label - Mix'n Match Anthracite LMNMB691

Moderat Lässig pusletaske, Green Label - Mix'n Match Anthracite LMNMB691

Produktkode: LMNMB691
Tilgængelighed: På lager
DKK54,66 DKK1,57
Antal: + -

Green Label Mix'n Match bag, er prisvindende pusletaske i bæredygtigt design fra tyske Lässig. Med fokus på ansvar, naturen og verden som helhed, har Lässig skabt en linje af bæredygtige pusletasker, hvor der er i fremstillingsprocesserne m. indfarvning af tekstiler, er brugt mindre energi og vand end normalt. 

Mix'n Match tasken er til den moderne mor, som ikke ønsker en traditionel pusletaske, men en taske som kan skifte udtryk alt efter brug af hanke i forskellige farver. Tasken er fremstillet i solide materialer, og har 3 farvede stropper i forskellige længder, så tasken kan bruges som en håndtaske eller som 2 slags skuldertasker. En smart og praktisk pusletaske som kan rumme alle nødvendigheder til baby og mor. 

Tasken består af 2 store åbne rum, som i midten er adskilt med et hoverum der har lynlåslukning. I hovedrummet er der flere praktiske lommer, så gør det er nemt at overskue tøj, bleer og pusletilbehør. På ydersiden er der 2 skjulte lommer, hvoraf den er med vandafvisende foer til vådt skiftetøj og den anden er med isolerende foer, til opbevaring af mad og væske. Som noget særligt er der en udtagelig lomme med plads til 2 glas babymos, så man nemt får adgang til barnets mad. 

Til pusletasken medfølger der vaskbart pusleunderlag, 2 barnevognsstropper, en justerbar skulderstrop så tasken også kan hænge på styret, en nøgleclips samt isolerende flaskeholder og en lille toilettaske.

Pusletasken er fremstillet i 100% polyester med inder foer af genanvendt polyester. Måler: L: 38.5 x H: 38 x D: 14 cm og vejer 1.6 kg. 


SPECIFIKATIONER >>

Mål: L: 38.5 x H: 38 x D: 14 cm
Materiale: 100% polyester /foer af genanvendt polyester

Moderat Lässig pusletaske, Green Label - Mix'n Match Anthracite LMNMB691