timebankindy.org
Min konto
Sale
Fin børstning bObles Mini Donut, mørkeblå 321-00-035-220

Fin børstning bObles Mini Donut, mørkeblå 321-00-035-220

Produktkode: 321-00-035-220
Tilgængelighed: På lager
DKK175,76 DKK134,58
Antal: + -

bObles Donut i mini model i mørkeblå. bObles Mini Donut er fuld af bevægelse, både når du tumler eller sidder og slapper af. Læg dig på maven hen over og sus igennem luften, eller sid og mærk det bevægelige underlag. Skal der ekstra højde på, kan Mini Donut bruges ovenpå bObles Fisk og Orm. Trykker du Mini Donut ned i gulvet, dannes der et vakuum, så den står fast - og har du to, kan de sættes oven på hinanden.

bObles Mini Donut er en ring med skumknap i midten, der er designet til motorisk udvikling af børns balance. Med denne sjove Donut, som er fremstillet i elastisk materiale, er der rig mulighed for at skabe leg, sjov og kropslig udfoldelse. Balancen kan styrkes, såvel stående, liggende eller hoppende. 

bObles Donut er oppustelig, og er vurderet af førende børnefysioterapeut Louise Hærvig som et perfekt redskab til når kroppen skal udfordres - i alle aldre og til alle tider. Den appellerer til leg, og er smuk, sjov og sansende på samme tid.

Fås i 4 flotte farver og måler Ø:35 x H: 16 cm. Leveres uoppustet med tilhørende pumpe. Ved alle nye Donuts er det en god idé at give dem en vask inden brug. Det gøres ved at pumpe den op med luft og tørre den af med vand og sæbe. OBS: proppen til Donut ligger i en lille plastpose sammen med pumpen. 


Fin børstning bObles Mini Donut, mørkeblå 321-00-035-220