timebankindy.org
Min konto
Sale
lærerigt Kinetic Sand, Magisk sand, Castle Set - Byg borg og sandslotte 150-190

lærerigt Kinetic Sand, Magisk sand, Castle Set - Byg borg og sandslotte 150-190

Produktkode: 150-190
Tilgængelighed: På lager
DKK166,74 DKK116,66
Antal: + -

Byg et storslået sandslot med magiske Kinetic Sand, der lader fantasien få frit spil. Sættet indeholder 2.5 kg Kinetic Sand samt en bakke og 8 stykker værktøj. Med Kinetic Sand er det muligt at forme skulpturer, bygninger og figurer, præcis som du ønsker det. Kan formes i hånden, eller ved brug af traditionelle forme til sandlegetøj, og du kan desuden skære i det, så du får lige og rette flader. En oplagt gaveidé som styrker finmotorik og kreativ leg. Fra 3 år.

Hvad er Kinetic Sand? Kinetic Sand er nyhed indenfor kreativ leg, der ligner almindelig sand men har et strejf af magi. Kinetic Sand består af 98% rent sand samt et bindemiddel, der gør det muligt for sandet at binder sig sammen, og samtidig holde faconen. Sandet føles vådt præcis som på stranden, men tørrer ikke ud.

Har du lyst at bygge noget nyt, brækker du blot din figur over, hvorefter den langsom vil falde sammen, så du på ny kan bygge og udfolde dig kreativt.

Kinetic Sand er støv- og glutenfri og indeholder ingen skadelige eller allergifremkaldende stoffer - og er naturligt anti-bakteriel. Leger du med det på bordet og der ligger få løse stykker tilbage, trækker du blot en lidt større klump over disse, hvorved det hele samler sig. Er blødt at lege med og efterlader intet snavs på hænderne.  

 


lærerigt Kinetic Sand, Magisk sand, Castle Set - Byg borg og sandslotte 150-190