timebankindy.org
Min konto
Sale
Kvalitet først Puky Løbecykel m. EVA skum hjul, lilla - fra 2 år 4059-LRM-FLIEDER-PURPLE

Kvalitet først Puky Løbecykel m. EVA skum hjul, lilla - fra 2 år 4059-LRM-FLIEDER-PURPLE

Produktkode: 4059-LRM-FLIEDER-PURPLE
Tilgængelighed: På lager
DKK179,77 DKK137,73
Antal: + -

PUKY løbecykel med lilla ramme i metal. Denne LRM løbecykel, er del af serie med kvalitets løbecykler, som med garanti giver maximal køreglæde og er velegnet til børn fra 2 år.

PUKY løbecykler og løbehjul er designet så de passer til barnets alderstrin. Denne model anbefales til børn fra 2 år med en højde fra 85 cm og en skridtlængde på 30 cm. Cyklen måler fuld længde 73 cm og længde fra saddel til styr er 50 cm. Den laveste saddelindstilling fra jorden er 29 cm. 

Løbecyklen er uden bremse men har lav indstigning og trinbræt, styrpolstring, speciel løbecykelsaddel, hjul og styr kuglelejret, sikkerhedshåndtag, højkvalitets skumdæk (50 x 215 ) slagfast pulverlakering samt saddel og styrhøjde er justerbare. Vægt 3.5 kg. 

Denne pedalløse 2-hjulede løbecykel er på kort tid blevet afløseren til perioden med støttehjul. Med en løbecykel lærer barnet at holde balancen, samtidig med at det kan have begge ben på jorden. De får en fornemmelse af at en cykel kan vælte og får ikke en "falsk tryghed" med støttehjulene. Derfor er den er rigtig god til at øve balance på, inden barnet skal køre på en 2-hjulet cykel uden støttehjul.

Hvad er forskellen på en løbecykel med lufthjul kontra en med EVA skum hjul?
En løbecykel med EVA skum er velegnet til indendørsbrug men kan sagtens anvendes udendørs. Med faste hjul i skum undgår man punkteringer eller det at skulle pumpe luft i hjulene. En løbecykel med almindelige lufthjul, er lettere at rulle på og velegnet til brug på astfalt. En løbecykel med lufthjul vejer mindre end en løbecykel med faste hjul. 

OBS: PUKY yder 5 års garanti, hvis produkter registreres på PUKY's hjemmeside, senest 4 uger efter de er købt. https://dk.puky.net/dk/red/produktregistrierung

PUKY er designet og produceret i Tyskland og er din garanti for kvalitet og sikkerhed. I mere end 60 år har PUKY produceret køretøjer til børn og PUKY har en enestående kvalitetsstandard på design, konstruktion og produktion. Hvert køretøj har et højt sikkerhedsudstyrs niveau, der er kontrolleret af uafhængige testinstitutter.


Kvalitet først Puky Løbecykel m. EVA skum hjul, lilla - fra 2 år 4059-LRM-FLIEDER-PURPLE