timebankindy.org
Min konto
Sale
godt Gonge trædesten, 6 stk 2120

godt Gonge trædesten, 6 stk 2120

Produktkode: 2120
Tilgængelighed: På lager
DKK198,80 DKK140,21
Antal: + -

Træde-sten fra Gonge, der styrker og udvikler børns motoriske færdigheder.Sættet med træde-sten fra Gonge, består af 6 sten i 6 forskellige farver, og med forskellig højder der øger sværhedsgraden i leg.
Træde-stenene er efterligninger af River Stones, og er sjove legeredskaber som styrker børns selvtillid, når de skal øve balance samt vurdering af afstand, hop og højde.
Stenene er oplagt til leg som: jorden er giftig, hvem kan hoppe længst uden at tabe balancen, eller som en del af gymnastik.

Størrelse: trekantet 36 x 36 x 36 cm. - 9 cm. høje. 25 x 25 x 25 cm. - 5 cm. høje.
Træde-stenene har gummi kant, der sikre de ikke skrider, eller ridser indendørs underlag, og passer i facon så de kan stables når de ikke anvendes.
Max. beslastning 75 kg.
Fra 3 år.

Gonge er et gammelt dansk firma, som gennem de sidste 40 år, har produceret kreativt legetøj, som er anvendt på bla. skoler og i instutioner. Designerne bag disse produkter, lægger stor vægt på at skabe legetøj som er motiverende for aktivitet og bevægelse og at det skal fastholder børns opmærksomhed, samtidig med at det styrker og udvikler deres motoriske og sociale færdigheder.
Klik på øverste højre billede og se lille video af Gonge træde-sten.


godt Gonge trædesten, 6 stk 2120