timebankindy.org
Min konto
Sale
Fin børstning Puky Løbecykel m bremse, Prinsesse Lillefe 4039

Fin børstning Puky Løbecykel m bremse, Prinsesse Lillefe 4039

Produktkode: 4039
Tilgængelighed: På lager
DKK208,76 DKK141,61
Antal: + -

Denne pedalløse 2-hjulede løbecykel er på kort tid blevet afløseren til perioden med støttehjul. Med en løbecykel lærer barnet at holde balancen, samtidig med at det kan have begge ben på jorden. De får en fornemmelse af at en cykel kan vælte og får ikke en "falsk tryghed" med støttehjulene Derfor er den er rigtig god til at øve balance på inden barnet skal køre på en 2-hjulet cykel uden støttehjul.

PUKY løbecykler og løbehjul er designet så de passer til barnets alderstrin. Denne løbecykel anbefales til børn fra 3 år og højden fra 90 cm. Den laveste saddelindstilling fra jorden er 34 cm.Længe fra saddel til styr: 59 cmTotal længde: 87 cm.

Puky løbecykel med håndbremse. Løbecyklen er i lyserød med motiv af Prinsesse Lillefe. Løbecyklen har ramme i metal med lav indstigning og trinbræt, speciel løbecykelsaddel, hjul og styr m. kuglelejer, sikkerhedshåndtag, luftdæk (12"), saddel og styrhøjde er justerbare. Støtteben og børnesikret bremsesystem på baghjul.

PUKY er løbecykler og løbehjul udviklet og designet til børn. PUKY er designet og produceret i Tyskland og er din garanti for kvalitet og sikkerhed. I mere end 60 år har PUKY produceret køretøjer til børn og PUKY har en enestående kvalitetsstandard på design, konstruktion og produktion. Hvert køretøj har et højt sikkerhedsudstyrs niveau, der er kontrolleret af uafhængige testinstitutter.


Fin børstning Puky Løbecykel m bremse, Prinsesse Lillefe 4039