timebankindy.org
Min konto
Sale
Fin børstning Bjørnefamilien, Sylvanian Families GqcErTDg

Fin børstning Bjørnefamilien, Sylvanian Families GqcErTDg

Produktkode: GqcErTDg
Tilgængelighed: På lager
DKK194,00 DKK138,13
Antal: + -
Sylvanian Families er en serie af søde og unikke dyrefamilier, huse, biler og møbler, som dit barn vil elske at samle på.

Mål forældre: ca. 9 cm
Mål børn: ca. 7 cm
Dele: bjørnefamilie mor, far og 2 børn
Alder: 3+
Sikkerhed:
grønt punkt og CE mærket
Mærke: Sylvanian Families


Læs her om figurerne i den søde bjørnefamilie:

Bjørnefar Nils: Alle i Sylvanian Villadge stoler på Nils, for han er den nye borgmester. Niels lægger altid nye planer for, hvad der skal ske i Sylvanian Village og sørger for, at alle i landsbyen har det godt. Han har rigtigt travlt, men han siger altid, at når han ser sin kone Astrids smil, så bliver han glad og fuld af energi. Nils er også skoleinspektør på landsbyskolen. Han ved en masse om stjernerne og tager tit sine elever med hen i observatoriet, hvor de sammen kigger på nattehimlen og lærer om stjernebillederne. Hver morgen står Nils ved skolens indgang og hilser på hver enkelt elev og deres forældre.

Bjørnemor Astrid: Astrid er meget høflig og er god til at lære børnene bordskik. Hun er ikke alt for skrap når hun underviser i bordskik, for hun har så dejligt varmt og hjerteligt et smil, at selv de mest næsvise børn lytter til hende og ender med at lære god bordskik. Astrid bestyrer landsbyens doughnut-butik. Når børnene kommer ind til hende i butikken, bliver de mødt med et smil og en friskbagt doughnut.

Bjørnesønnen Magnus: Magnus har en glubende appetit og hans motto er "Jeg er sulten". Hvis Magnus får færten af mad, glemmer han alt omkring sig og drages helt af duften. Hans mor Astrid giver ham ikke lov til at hjælpe med at tilberede maden, for han kan slet ikke holde poterne fra den.

Bjørnedatteren Nanna:
Nanna er en god ven. Hun er især rigtig god til at lytte og mægle mellem sine venner, når de er uenige. Da børnene engang planlagde kunstudstilling på skolen, kunne de ikke blive enige om, hvordan de skulle gøre. Nanna hjalp dem derfor med at vælge en måde at sætte udstillingen op på, som alle var glade for. Nanna elsker slik og har altid noget med sig.


Om Sylvanian Families
Sylvanien Families indbyder til mange dejlige timer med leg og hygge. Husene og de søde dyrefamilier sætter gang i fantasien, og skaber rammerne for vidunderlig leg for dit barn alene såvel som med alle vennerne. Sylvanian Families er verdenskendt og elsket af børn siden 1985.Fin børstning Bjørnefamilien, Sylvanian Families GqcErTDg