timebankindy.org
Min konto
Sale
Enestående bObles Dino, multi grøn 001-38-024-444

Enestående bObles Dino, multi grøn 001-38-024-444

Produktkode: 001-38-024-444
Tilgængelighed: På lager
DKK194,32 DKK152,91
Antal: + -

bObles  Dino - multi grøn. Brug fantasien og giv fuld motorisk gas! På bObles nye Dino kan barnet både kravle, gå eller tumle. Barnet kan også tage en gåtur op ad den rillede ryg, eller tage udfordringen og bestige det glatte Dino-bjerg. Det er bare med at prøve sig frem og tage på eventyr. bObles Dino består af lille Dino i trekantet form, som kan bruges som trappe samt en stor trekantet vinkel der udgør den store Dino. Der medfølger en Slide " folie" ( se foto 2) som kan samles på undersiden af dino med velcro, og udgøre en skridsikker  overflade når barnet tumler.   

Tumlemøblernes udgangspunkt er enkle geometriske former, der udskæres til dyr. De kan med deres proportion bruges som skamler, men er designet til barnets leg. De kan vippe, gynge, rulle, trille, balancere, ride, kravle, hoppe, stable.. kun begrænset af barnets egen fantasi, nysgerrighed og lærelyst.

Tumlemøblerne er rost til skyerne af førende danske fysioterapeuter. Børnefysioterapeut Louise Hærvig siger bl.a.: "Begejstringen vil ingen ende tage - jeg mener virkelig, at her er et møbel, der får støttet udsædvanligt fint op omkring den motoriske udvikling. En udvikling - som når der er allerbedst - bliver leget ind. Med tumlemøblerne kan jeg ikke se hvordan det kan undgås".

Tumlemøblerne er produceret i en fast EVA skum med en stoflig overflade. Materialet er let at rengøre, det suger ikke vand og kan skrubbes under bruseren efter behov. Tumlemøblerne er specielt testet til børn og indeholder ingen giftstoffer eller phthalater. Fås i farverne multi pink, multi lilla, multi grøn, og multi blå.

En flot og anderledes idé til dåbsgaven, som barnet vil få glæde af i mange år. Højde: 34 x L: 70 x B: 24 cm.


Enestående bObles Dino, multi grøn 001-38-024-444