timebankindy.org
Min konto
Sale
energisk og sød Milestone Baby Cards, dansk version 760057

energisk og sød Milestone Baby Cards, dansk version 760057

Produktkode: 760057
Tilgængelighed: På lager
DKK166,80 DKK102,94
Antal: + -

Hvornår var det nu det var ? Der er en første gang for al ting! Det første år i baby's liv, vil være fyldt med mange milepæle, og være præget af mange "første gang" oplevelser. Øjeblikke der bevæger og begejstrer. Det allerførste rigtig smil, den første gang baby sov igennem om natten, den første gang baby kunne sidde selv, og ikke mindst de første skridt. Alle milepæle du ville ønske du kunne huske for altid.

Med Milestone Baby Cards, har du mulighed for at huske det hele, og forene baby, dato og foto i ét. Æsken indeholder 30 kort der hjælper med at huske de allervigtigste begivenheder fra babys start på livet. Du skal blot udfylde dato for begivenheden, og tage et billede med din baby og kortet.

Milestone Baby Cards er produceret i Holland og fremstillet af FSC-certificeret karton, trykt med  specialfremstillet trykfarve. Er derfor helt fri for skadelig kemi, eller til belastning for miljøet.

Alle tekster er trykt på dansk tilsat søde illustrationer.

Den perfekte gaveidé til enhver som venter sig eller lige er blevet forældre. Med Milestone Baby Cards kan du bevare mindet om de smukke øjeblikke, så frisk som den dag det skete.


energisk og sød Milestone Baby Cards, dansk version 760057