timebankindy.org
Min konto
Sale
energisk og sød Lastbil med kran, Rød - Moover 5IMNK4Lt

energisk og sød Lastbil med kran, Rød - Moover 5IMNK4Lt

Produktkode: 5IMNK4Lt
Tilgængelighed: På lager
DKK544,64 DKK498,86
Antal: + -

Moover Toys Dump Truck er designet til børn i alderen 8-48 måneder. Trucken giver barnet mulighed for at køre og styre samtidig – og er Moover Toys’ flagskib inden for køretøjer. Ikke mindst i kraft af sit gennemførte design.

Leg & Læring: Moover Toys Dump Truck hjælper barnet med at udforske og opøve motoriske øvelser ved at dreje og bakke. Samtidig kan barnet transportere nogle af sine ting i lastrummet.
Når barnet bliver ældre, kan det efterhånden lære at samle og skille Dumptrucken ad – og dermed styrke sine færdigheder inden for konstruktion og motorik.

Sikkerhed: Moover Toys Dump Truck er konstrueret med dobbelte dæk, der giver et ekstra stærkt og skridsikkert greb på kørefladen. Truckens køreegenskaber er tilstrækkelig alsidige til, at barnet får en sjov oplevelse samtidig med, at det ikke går for hurtigt.

Samling: Moover Toys leveres flat pack og samles hurtigt og nemt med Moover Toys unikke "klik nøgle system" - uden brug af værktøj. At samle Moover Toys legetøj er en fælles konstruktiv oplevelse for børn og voksne – senere kan børnene selv.

Alder: 8-48 måneder

Farve: Rød med gule hjul

Materiale: Udført i høj kvalitet birketræ og massive træhjul med Gummidæk. Træ stammer fra bæredygtig produktion

Produkt mål:
Længde: 44cm
Højde: 42 cm
Brede: 25cm
Vægt: 2300 gram

Design: Kåre Tofte

energisk og sød Lastbil med kran, Rød - Moover 5IMNK4Lt