timebankindy.org
Min konto
Sale
Bestil billigt bObles Donut, multi grå - ekstra stor 322-00-060-888

Bestil billigt bObles Donut, multi grå - ekstra stor 322-00-060-888

Produktkode: 322-00-060-888
Tilgængelighed: På lager
DKK168,32 DKK126,46
Antal: + -

bObles Donut i farven multi grå i ekstra stor størrelse. Hop, leg, flyv, grin! På den store Donut er der uanede muligheder for motorisk leg. Hele kroppen bliver stimuleret, både når barnet kravler, ligger eller hopper på den. bObles Donut er en stor ring med skumknap i midten, der er designet til motorisk udvikling af børns balance.

Sus igennem luften på maven henover den brede, bevægelige boble, tril den igennem rummet og indhent den, eller lig og slap af i den kæmpe, elastiske "loungestol". Med denne sjove Donut, som er fremstillet i elastisk materiale, er der rig mulighed for at skabe leg, sjov og kropslig udfoldelse. Balancen styrkes både stående, liggende eller hoppende. Kun fantasien sætter grænser. 

bObles Donut er oppustelig, og er vurderet af førende børnefysioterapeut Louise Hærvig som et perfekt redskab til når kroppen skal udfordres - i alle aldre og til alle tider. Den appellerer til grin og sjov, og er skæg og sansende på samme tid.

Fås i flere flotte farver og måler Ø:55-60 x H: 30 cm. Leveres uoppustet med tilhørende pumpe. Ved alle nye Donuts er det en god idé at give dem en vask inden brug. Det gøres ved at pumpe den op med luft og tørre den af med vand og sæbe. OBS: proppen til Donut ligger i en lille plastpose sammen med pumpen. 


Bestil billigt bObles Donut, multi grå - ekstra stor 322-00-060-888