timebankindy.org
Min konto
Sale
blød Kinderkitchen køkkenredskaber til børn, 3 dele - grøn 21270

blød Kinderkitchen køkkenredskaber til børn, 3 dele - grøn 21270

Produktkode: 21270
Tilgængelighed: På lager
DKK368,56 DKK299,14
Antal: + -

Praktiske køkkenredskaber i børneudgave fra Kinderkitchen, så det at deltage i køkkenet bliver sjovt og sikkert. Sættet indeholder 1 saks der ligner en and samt 2 knive som ligner hunde med øjne, næse, mund og bevægelig hale. Knivene er med hhv. en lige og en takket skærefalde, og er skarpe nok til at snitte og skære mad, men ikke små fingre!

Knivene kan anvendes til at udskære hårde ingredienser som gulerødder, æbler og pærer samt de mere bløde ingredienser såsom bananer, avocado og æg. Kniven uden takker er desuden også velegnet som smørekniv.

Saksen er anvendelig til krydderurter og tynde grøntsager, og er designet, så når man fjerne det orange cover som ligner et næb, åbner fjederen automatisk håndtagene udad, modsat almindelige børnesakse, hvor barnet selv skal åbne og lukke håndtagene for at klippe. 

Med denne saks skal barnet kun klemme sammen når det vil klippe, og selve spidsen af af klingerne er afrundet af hensyn til sikkerhed. Det praktisk cover, sikre at man ikke kan skære sig, når saksen ligger i skuffen. Kan anvendes af børn helt ned til 3-års alderen.

Tåler maskinopvask og er fri for BPA, phthalater og PVC.


SPECIFIKATIONER >>

Alder: Fra 3 år
Materiale: Fri for BPA, PVC og phthalater

blød Kinderkitchen køkkenredskaber til børn, 3 dele - grøn 21270